Lotshuset

Drömboende i Lotshuset vid havet på Fårö

katarina@lansagard.se

Lotshuset
Fridfullt och idylliskt läge där vägen tar slut och hav och himmel tar vid. Lotshuset vid Lansa, Norra Gattet, Fårö ligger mycket vackert på Fårös västra strand, ca 350 m från havet i ett magnifikt läge med hänförande utsikt över havet och ön Aurgrunn med sin fyr samt fyren Svingrund som utgör inloppet till Fårösundsbassängen. Här upplever du natur och frihet med sagolika solnedgångar då solen sakta sänker sig ner i havet, det skänker ro åt stressade själar. Det finns stränder och stigar för sköna promenader och upptäcktsfärder i ett säreget landskap med små raukar och ängen.

Lotshuset är en kalkstensbyggnad i 1,5 plan med 2 lägenheter med separata ingångar, en i sydost (Lotshuset SYD) och en i nordost (Lotshuset NORD).

Lotshuset är renoverat och moderniserat 2006/2007 men ej handikappvänligt. Varje lägenhet är utrustad för självhushåll. Rökfritt och ej husdjur.

Lägenheterna SYD och NORD uthyres var för sig.

Lotshuset ligger ca 1 kilometer från gården.

Bilder från Lotshuset

 

 

 

Hyresvillkor

Hyresvärd: Katarina och Göran Silfvergren.

Lägenheterna uthyres normalt per vecka med bytesdag på söndag. Inflyttning från kl 17.00 ankomstdagen och utflyttning hemresedagen senast kl 12.00.

I priset ingår hela hyreskostnaden för lägenhet med det antal ordinarie bäddar som finns i beskrivningen. Om gästerna är flera än angivet bäddantal har hyresvärden rätt att kräva extra betalning.

Medtag egna lakan. Kan även hyras separat. Rökfritt ej husdjur.

Meddela ungefärlig ankomsttid för att få nycklar och praktiska anvisningar.

Hyresgästen städar och diskar själv innan hemresa och lämnar lägenheten i samma skick som rådde vid ankomsten. Slutstädning kan också beställas separat. Nyckel skall återlämnas enligt överenskommelse.

Hyresgästen måste vårda lägenheten väl. Hyresgästen ansvarar själv för alla skador, som uppstår i lägenheten och dess inventarier, genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. Vänd dig direkt till hyresvärden med eventuella klagomål så att vi får en chans att rätta till det.
                       katarina@lansagard.se  0703670219